Kuru defne yaprağını muhafaza etme yöntemleri hakkında okuduğumda, en çok dikkatimi çeken şey saklama kaplarının seçimi oldu. Cam kavanozlar gerçekten de hava geçirmeyen bir seçenek gibi görünüyor. Metal kutuların paslanmaz olması gerektiği uyarısı da önemli. Peki, bu kapları kullanırken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, havayla temasını en aza indirmek için ek olarak pirinç koymak gibi bir yöntemi daha önce denediniz mi? Bu tür detayların baharatların tazeliğini ne kadar etkilediği hakkında düşünceleriniz neler?
Kuru defne yaprağını muhafaza etme yöntemleri hakkında okuduğumda, en çok dikkatimi çeken şey saklama kaplarının seçimi oldu. Cam kavanozlar gerçekten de hava geçirmeyen bir seçenek gibi görünüyor. Metal kutuların paslanmaz olması gerektiği uyarısı da önemli. Peki, bu kapları kullanırken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, havayla temasını en aza indirmek için ek olarak pirinç koymak gibi bir yöntemi daha önce denediniz mi? Bu tür detayların baharatların tazeliğini ne kadar etkilediği hakkında düşünceleriniz neler?
Cevap yaz